Djadja & Dinaz-Possédé
04:29

Djadja & Dinaz - Possédé

  • widoki 95
  • Powtarzanie w radiu 13


Opis i teksty
Nouvel album "Drôle de Mentalité" disponible : http://djadjaetdinaz.lnk.to/droledementaliteALL
En concert au Palais des Sports (Paris) le 9 novembre. Billets : http://bit.ly/DD-ParisPDS
Abonne-toi à la chaîne → http://bit.ly/DDYTB

Djadja & Dinaz - Discographie :
2019 // Drôle de mentalité : http://djadjaetdinaz.lnk.to/droledementaliteALL
2018 // Le revers de la médaille - Partie 2 : https://DjadjaDinaz.lnk.to/LRDLM2
2018 // Le revers de la médaille : https://DjadjaDinaz.lnk.to/LRDLM2
2017 // Dans l'arène : https://djadjadinaz.lnk.to/Danslarene
2016 // On s'promet : https://musicast.lnk.to/onspromet

Prod By Fux Cartel
Dks x Wmk x Fux

Retrouvez Djadja & Dinaz sur :
Facebook : http://bit.ly/DjadjaDinazFB
Twitter : http://bit.ly/DjadjaDinazTW
Instagram :
- Djadja : http://bit.ly/DjadjaInsta
- Dinaz : http://bit.ly/DinazInsta
Shop : http://bit.ly/DjadjaDinazShop
Pokaż więcej
teledyski

6305694

83573

Radiostacja gdzie piosenka brzmiała
popularne piosenki
Komentarze
Zaloguj się rejestracja odzyskać hasło

Zapisz swoje ulubione stacje radiowe i transmisji, dodaj do ulubionych

odzyskać hasło

Lub wprowadzić poprzez sieci społecznej

Vk Facebook Google+
rejestracja Войти

Zapisz swoje ulubione stacje radiowe i transmisji, dodaj do ulubionych

Lub wprowadzić poprzez sieci społecznej

Vk Facebook Google+
odzyskać hasło Zaloguj się
No signal
Radio tymczasowo nie działa
Rozwiązaliśmy już problem, wkrótce rozwiążemy ten problem, ale teraz możesz skorzystać z wyszukiwania
Polecam