Albanië / Tirana / Ngjallja
Ngjallja

Ngjallja 88.5 FM

Albanië Albanië, Tirana 88.5 FM

Comments

gast
gast 11.05.2022 19:56

E dashur RADIO NGJALLJA. Emri im është Harold Sneller nga Holanda. Unë jam një mbështetës i Feyenoord Rotterdam dhe koleksionist i këtij klubi të bukur. Rezervova udhëtimin për në Tiranë dhe një natë në finalen e Conference Leaque. Do të doja ta përjetoja ndeshjen drejtpërdrejt në stadium dhe të shikoja dhe të brohorisja klubin tim të preferuar të futbollit Feyenoord Rotterdam. Shpresoj që në këtë mënyrë dëshira dhe ëndrra ime të realizohet. Unë thjesht nuk kam ende bileta, biletat shkojnë për sponsorët dhe për 3000 mbajtës të biletave sezonale, prej të cilëve Feyenoord ka 40.000 mbajtës të biletave sezonale. Fatkeqësisht, shumë tifozë nuk mundën të ndiqnin ndeshjen. Nuk kam parë kurrë një finale të Feyenoord. Pyetja ime është: a mund të blej një biletë për finalen e Konferencës-Leaque përmes RADIO NGJALLJA, nëse është e mundur, do të paguaj për të marrë pjesë, apo ka partnerë të tjerë biznesi që mund të marrin 1 biletë që të marr pjesë në këtë konkurs. jetojnë në stadium. Unë sinqerisht shpresoj që të jem në gjendje të vizitoj finalen e stadiumit për të realizuar dëshirën dhe ëndrrën time dhe për të inkurajuar dhe mbështetur Feyenoord-in tim të dashur. Unë do t'i jem përgjithmonë mirënjohës atij personi!!! Do të doja të dëgjoja nga ju. H.sneller@live.nl Sinqerisht, Harold Sneller.

antwoord
registratie

Sla uw favoriete radiozenders en transmissie, toevoegen aan favorieten

Vk Facebook Google+ Mail.ru Odnoklassniki Yahoo Yandex