Oekraïne / Vinnitsa / Шансон - Обозреватель
Шансон - Обозреватель

Шансон - Обозреватель

Oekraïne Oekraïne, Vinnitsa
  • 49623

andere kanalen

Net gehoord Шансон - Обозреватель

Тетруев Константин-Мала й велика наша Батьківщина [Шансон]
Nu
No photo
Тетруев Константин - Мала й велика наша Батьківщина [Шансон]
23:00
No photo
Асимов Владимир - Ближе тебя [Шансон]
22:54
volledige playlist

Comments

gast
gast 28.03.2024 20:04

Всім доброго й спокійного вечора! Сьогодні свій день народження святкують прекрасні хлопці,які свого часу були слухачами радіостанції Окей ФМ,а нині ймовірно захищають нашу неньку Україну Вадим Сагайдак та Олександр Горбунов. Дорогі захисники! Дозвольте привітати вас з цим прекрасним святом,та побажати міцного здоров'я,земного щастя,по життю лише вірних друзів та побратимів на службі,взаємного кохання,нехай Господь оберігає вас від злих куль,а удача відвідує вас постійно. Я вас завжди пам'ятаю та згадую під час звучання пісен на радіостанції,а точніше її залишках. На честь вашого дня народження я послухав такі пісні: Александр Маршал- Волчонок,Алексей Стёпин- Дорога да гитара,Андрей Широков- Два Джина с Тоником,Карамелька,Лето не вернёшь,Владимир Захаров- На кольцевой,Схватка,Сергей Грубов- Пуля Грешная,Собачье сердце,Сергей Дикий- Собачий бой, Павло Зібров- Верные друзья,День народження,Старые друзья та Анатолій Матвійчук- Друзі мої. Постійний слухач залишків радіостанції Окей ФМ Myradio Шансону та Лірики шансону Володимир з Вінниці. Зі святом вас,дорогі захисники! Слава Україні!!!

antwoord
gast
gast 30.12.2023 21:27

Всім доброго й спокійного вечора! Сьогодні свій день народження святкує ніжна,романтична та вечірня фея вихідного дня Євгенія Лісовська (Женя Владіна). Дорога Женечко! Дозвольте привітати вас з днем народження та прийдешнім роком. Цього прекрасного вечора хочу побажати вам як завжди міцного здоров'я,щастя,довголіття,підтримки від вашої родини,по--справжньому вірних друзів,злагоди,надхнення,Здійснення всіх найзаповідніших мрій,Успіхів у вашій роботі,нехай всі негаразди обходять вас стороною,а вдача хай супроводжує вас завжди,а також мирного неба над вашою головою та над всією Україною. На честь вашого дня народження я послухав пісні,які замовляв у вашому ефірі чи просто асоціюю з вами,а саме,Павло зібров- Верные друзья,День народження,Дорогая,Женщина любимая,Старые друзья,Сто дорог та Анатолій Матвійчук- Друзі мої. Постійний слухач залишків радіостанції Окей ФМ Шансону та Лірики шансону Володимир з Вінниці. Слава Україні!!!

antwoord
gast
gast 10.11.2023 15:47

Всім доброго і спокійного дня! Сьогодні свій день народження святкує весела,життєрадісна,емоційна,бадьора та неймовірно чудова активна слухачка Окей ФМ в минулому Юлія Коломієць з міста Ямполя. Дорога наша Юлечко! Щиро вітаю тебе з твоїм прекрасним святом днем народження. Хочу побажати тобі міцного здоров'я,земного щастя,злагоди,достатку,по-справжньому вірних друзів,підтримки від твоїх колег по роботі,гарного та веселого настрою,перемоги в нашій рідній Україні,здійснення усіх твоїх найзаповітніших мрій,мирного неба над головою та всього тобі найкращого. На честь твого дня народження я послухав твої найулюбленіші пісні,а саме,Адреналин- Джульетта,Максим- Знаешь ли ты,Воровайки- Близкий-далёкий,Весточки из далёких мест,Всё ерунда,Ксюша плюс Витёк,Люблю,тоскую,скучаю,Мачо,Мужа нет,Не стреляйте,Я не верю,Я обниму мою любовь,Ирина Круг и Алексей Брянцев- Два сердца,День рождения,Какбудто мы с тобой,Когда зима в душе пройдёт,Любимый взгляд,На нуле,Привет,малыш,Марк Винокуров- Юлька,Я соберу друзей,Михаил Бондарев- Спит женщина,Вячеслав Быков- Малыш,Павло Зібров- День народження,Анатолій Матвійчук- Люблю та Друзі мої. Постійний слухач залишків радіостанції Окей ФМ Шансону та Лірики шансону Володимир з Вінниці. Слава Україні!!!

antwoord
gast
gast 19.10.2023 22:18

Всім доброго і спокійного вечора! Сьогодні свій день народження святкує прекрасна слухачка,яка також телефонувала на радіо Окей фм в програму на замовлення Гуляй,душа Валентина Собчук. Дорога Валечко! Дозволь тебе щиро привітати з прекрасним святом днем народження. Від всієї душі хочу побажати тобі міцного здоров'я,земного щастя,невичерпного оптимізму,Злагоди в домі,мирного неба над головою. Нехай Андрійко завжди тебе підтримує та допомагає в скрутну хвилину,а всі невдачі обходитимуть стороною твій дім. Всього найкращого тобі бажаю. На честь твого дня народження я послухав твої улюблені пісні,а саме,Гурт Фристайл- Кораблик любви,Любовь Шепилова- Розы,Светлана Рыжова- Ресторанный шум,Павло Зібров- День народження та Анатолій Матвійчук- Друзі мої. З повагою постійний слухач залишків радіостанції Окей ФМ Шансону та Лірики шансону Володимир з Вінниці. Слава Україні!!!

antwoord
gast
gast 03.09.2023 01:29

Всім доброї,мирної та спокійної ночі! Сьогодні свій день народження святкує чудова слухачка,активна учасниця різних вікторин,що свого часу були на Окей фм,прекрасна людина,яку я дуже добре пам'ятаю вірною фанаткою Окей фм та Myradio Шансону Наталя Патій або ж як її тоді знали всі радіослухачі Мишка. Дорога Наталю! Дозволь привітати тебе з цим прекрасним днем народження та побажати тобі міцного здоров'я,невичерпного оптимізму,щастя,мирного неба над головою та ще й без повітряних тривог,Здійснення всіх твоїх найзаповітніших мрій,ласки,підтримки та поваги від родини,нехай тебе по життю завжди оточують вірні друзі,доброзичливі колеги та всіх земних благ. До моїх привітань також приєднуються мама та моя сестра Інна. Сьогодні я послухав хай далеко не всі твої улюблені пісні,та все ж зараз тобі їх назву. Ітак,пісні Ірини Круг В плену твоїх рук,Где-то за морем,То,что было,Пісні Сергія Трофімова Не покидай меня та Не рассказывай,яку ти в групі В Контакті чомусь підписала Ты такая сейчас Хорошая,Пісні Тимура Мой малыш,Пацанам,Разведённые мосты та Цыганский табор,Пісню Тетяни Недельської Три горьких капли яда,Павла Зіброва День народження та Анатолія Матвійчука Друзі мої. Останнні присвячуватимуться всім колишнім Океївцям,яких я пам'ятаю та за якими безмежно сумую. З повагою колишній фанат Окей фм та нинішній залишків цієї радіостанції Володимир з Вінниці.

antwoord
gast
gast 28.08.2023 23:15

Доброго вечора,всім вінницьким слухачам даної радіостанції! Звертаюся до вас стосовно пісні вінницького співака Тимура Взрослая волна Окей фм. Цю пісню я шукаю вже понад десять років,проте ніяк не можу її знайти. Я минулого разу публікував дане прохання,але воно наразі видалене і пісні відповідно також немає. Якщо в когось вона все ж виявиться- дайте мені її будь ласка. Скиньте її на файло обмінник на цьому сайті або на електронну адресу: chernata-vladimir@yandex.ru. Володимир з Вінниці.

antwoord
gast
gast 20.07.2023 00:16

Доброго вечора! Дуже добре,що на сайті obozrevatel.com залишилися такі канали як Шансон,Лірика шансону,Володимир Висоцький,Михайло Круг та Бардівська пісня,адже вони створені колишнім ведучим радіостанції Окей фм Владом Корчевським. З усіх мною названих я слухаю Шансон та Лірику шансону,оскільки ці залишки радіостанції Окей фм для мене є безцінним скарбом. А ще звичайно- це ті пісні,які в мене викликають асоціацію з нашими вінницькими учасниками колишнього фанклубу Окей фм,на честь дня народження яких я слухаю їхні улюблені пісні,щоб так би мовити підкріпити свій слухацький статус постійного слухача шансону. Володимир з Вінниці.

antwoord
registratie

Sla uw favoriete radiozenders en transmissie, toevoegen aan favorieten

Vk Facebook Google+ Mail.ru Odnoklassniki Yahoo Yandex