maison / Brigitte Nijman / De Mooiste Dag
Brigitte Nijman-De Mooiste Dag
03:39

Brigitte Nijman - De Mooiste Dag

  • vues 76
  • Répétition à la radio 6
Brigitte Nijman De Mooiste DagDescription et paroles
'DE MOOISTE DAG' is de titel van de eerste single van zangeres en musicalster Brigitte Nijman. De sympathieke muzikale duizendpoot is ruim een jaar bezig geweest om te bepalen wat ze muzikaal uit wil dragen. 'Ik wil muziek maken dat een breed publiek aanspreekt en waar ik veel van mijzelf in kwijt kan. Muziek is een taal die iedereen spreekt en daar kun je zoveel emoties in kwijt en gevoelens mee overbrengen. In theaterseizoen 2006/2007 zong Brigitte in de jubileumvoorstelling van Willeke Alberti 'Goud'. Dat was het moment dat ik voor mijzelf wist 'dit wil ik ook'. Mensen raken met mooie melodieën en aansprekende teksten, geheel op mijn eigen manier gebracht.
Na haar opleiding aan de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum werd Brigitte Nijman aangenomen als leadzangeres bij de theatergroep Jeans en sindsdien is ze onafgebroken te zien in het theater. Ze speelde o.a. rollen in " Evita", "Grease", "Grace" en "Kunt u me de weg naar Hamelen vertellen, meneer". Ook speelde ze diverse gastrollen in series op televisie en leende zij haar stem aan vele tekenfilms en series. Met diverse muzikale gezelschappen heeft zij een schat aan ervaring opgedaan die zij nu gebruikt om haar grote droom te verwezenlijken. 'Ik ben dan ook niet over een nacht ijs gegaan maar heb eindeloos in de studio gezocht naar mijn eigen geluid en richting. Ik kan met recht zeggen; dit is 'DE MOOISTE DAG', 'dit ben ik' en nu mag iedereen het horen en zien'.
Afficher plus
videoclips

31607

26

La station de radio où la chanson a sonné
commentaires
Se connecter inscription récupérer le mot de passe

Sauvegardez vos stations de radio préférées et transmission, ajouter aux favoris

récupérer le mot de passe

Ou entrer par le réseau social

Vk Facebook Google+
inscription Войти

Sauvegardez vos stations de radio préférées et transmission, ajouter aux favoris

Ou entrer par le réseau social

Vk Facebook Google+
récupérer le mot de passe Se connecter
No signal
La radio fonctionne temporairement
Nous travaillons déjà sur le problème, nous allons bientôt résoudre ce problème, mais pour l'instant, vous pouvez utiliser la recherche
Recommandé